Gjensidige Försäkringar

Gjensidige är en av Nordens största aktörer inom sakförsäkringar. Gjensidige är ett av de äldre försäkringsbolagen i branschen med anor från tidigt 1800-tal och erbjuder försäkringar i Sverige, Norge, Danmark samt Estland, Lettland och Litauen. Deras huvudkontor ligger i Norge, strax utanför Oslo.

I Sverige arbetar de utifrån samma grundvärderingar som Gjensidige haft genom sin flera hundra år långa historia – kundengagemang och tillit.

Med en samlad erfarenhet från den nordiska försäkringsbranschen erbjuder de traditionella försäkringar till privatpersoner och företag. Tack vare en effektiv organisation med låga omkostnader kan Gjensidige erbjuda försäkringar till konkurrenskraftiga priser utan att göra avkall på kvalitet.

Deras ambition är att växa oss starka på den svenska marknaden genom att långsiktigt verka för att våra kunder erbjuds bra produkter, med hög service till ett bra pris. Avsikten är också att de ska fortsätta präglas av korta beslutsvägar, närhet till kunderna och stort personligt engagemang, men med Gjensidigekoncernens kapital och resurser i ryggen. Detta ska borga för nöjda och trygga kunder.

Varför välja Gjensidige försäkringar:
* Professionell och personlig skadehantering
* Snabbt, enkelt och personligt
* Beräkna och teckna via nätet
* Personlig hjälp via vår kundservice
* Konkurrenskraftiga priser
* Samla dina försäkringar och få rabatt

Gjensidige erbjuder följande försäkringar: bilförsäkring, villaförsäkring, hemförsäkring, mc-försäkring